Luciadag og nisseløjer

DSC_3533 DSC_3554DSC_3548IMG_3648IMG_3646

Glædelig luciadag! Vi tog lidt forskud på glæderne i går, med luciabrød og småkagebagning, da Carla skulle have en særlig ven med hjem fra børnehaven. Med hjem kom også en af børnehavens drillenisser, Julius, så der er blevet tryllet og drillet. Vandet i badekaret var tryllet julerødt under sæbeskummet, da Carla skulle i bad og Austinkatten havde pludselig en lyserød sløjfe på halen.

I nat har nissen lokket julemusene med til at bage småkager og de tre har flyttet det lille juletræ, som vi har stående foran hoveddøren, ind i stuen og pyntet det med julekugler.

Her plejer også at være gang i den, når børnehavens nisser kommer på besøg. Sidste år klip-og-klisterede den natten lang sammen med Cirkeline og forrig år var der julebal i nisseland.

I eftermiddag skal vi til Lucia i børnehaven. Det er de store børn der går optog, så i år er det Carlas tur. Vi er meget spændte :)

One thought on “Luciadag og nisseløjer

  • Reply Christina fredag 13. december 2013 at 16:14

    Ja vi må finde os i at Julius’ navn bliver brugt lidt oftere her op til jul:)

    Men det lyder som en hyggelig tradition med ham. Spændende at se hvem der så flytter ind til næste år, når Carla skal starte i skole.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *