Rubjerg Knude

IMG_9904IMG_9909IMG_9936 IMG_9946

Her i ugen kørte vi en tur til Rubjerg Knude. Det er blevet lidt af en sommerklassiker for os at besøge sandmasserne og derefter Lønstrup, som er rigtig hyggelig og et fint alternativ til Skagen, hvis man ikke lige er oplagt til at køre så langt ;)

Det var så sjovt at opleve sandmasserne med begge pigerne. De havde en fest, -både i sandet og på stranden i Lønstrup efterfølgende :) Moren derimod, var en smule flad efter at have båret Vigga det meste af den lange vej fra parkeringspladsen op til klitterne OG op ad de stejle stingninger i hed dybssand, -pyyh!

Jeg har været tilbage i arkivere i min gamle blog og har fundet indlægget fra vores første tur til Råbjerg Knudemed Carla. Jeg blev lidt grebet af at kigge de gamle indlæg igennem, og det er ret hyggeligt at læse kommentarerne på indlæggene. Mange af dem er fra bloggere som jeg stadig følger (enten på blogs eller på instagram) og flere af jer kender jeg jo privat i dag :)

Faktisk var der flere af de gamle indlæg, som jeg fik lyst til at hente med herover på Carlas Cafe. Det kommer til at foregå lidt løbende, men jeg tagger dem med Babykuller og kriller i fingrene, hvis I skulle have lyst til at kigge lidt tilbage i arkiverne sammen med mig :)

Comments
13 Responses to “Rubjerg Knude”
 1. Rikke siger:

  Sikke dejlige billeder; så fyldt med sommerstemning og familielykke. Så fint, så fint.

  Og jeg giver dig helt ret mht. at bladre tilbage gennem arkiverne. Det er noget af det bedste ved blogging; at kunne genopleve forbigange stunder på den måde.

 2. Østfronten siger:

  Hvor ser det fint ud – og sikken en god træning, du fik med Vigga-løft!

  Og ja. Det er skønt at kigge tilbage engang imellem. Både for at se det sure og det søde.

 3. Sikke nogle smukke billeder. Jeg vil med glæde læse med i de gamle indlæg. Jeg fulgte også din gamle blog. Jeg havde selv en anden blog dengang, som hed Mamalocas Lala. Men jeg nåede nu ikke at blogge så lang tid på den :)

 4. Sofie Skou siger:

  Vi var i Lønstrup sidste år og besøgte også Rubjerg Knude – der er så hyggeligt :)
  Vi var i Skagen da vores ældste var 7 mdr, og der foregik sandklit-besøgene også med ham i bæresee – føj da det var hårdt i sommervarmen ;)

 5. Maria siger:

  Dejlig at se et billede med både dig og pigerne i fuld figur! Elsker at følge din blog, og det er rart at sætte bare lidt ansigt på. Skøn stemning på billederne.

  Nu er jeg totalt københavner-agtig, men jeg ANER simpelthen ikke hvor hverken Rubjerg Knude eller Lønstrup ligger! Øst/Vest? Kan godt gætte mig til at det er nord på;) Men har aldrig hørt om det før, men det ser skønt ud!!!

  • Mette siger:

   Mange tak :) Ja, jeg er jo bare ret blufærdig med billeder af os selv på bloggen, men jeg kan sagtens følge dig i, at det er rart at få sat lidt ansigt på :)

   Rubjerg Knude og Lønstrup ligger på Vestkysten ca. 70 km. fra Skagen :) Og ja, der er rigtig skønt, især på en varm sommerdag :)

 6. Pia siger:

  Jeg ELSKER Lønstrup, så det er skønt at se andre promovere den skønne by også :)
  Skagen har altid været overvurderet for mig, da jeg kommer fra Lønstrup-området med nu bor laaaaangt væk derfra…

  • Mette siger:

   Det er nemlig bare et rigtig skønt sted :) Stranden er også altid rigtig lækker og så synes jeg at det er så rart, at der ikke køre biler på den. Til gengæld er det så altid en udforing med parkeringspladser i byen ;)

Trackbacks
Check out what others are saying...
 1. […] evt. billeder fra vores tidligere besøg i Rubjerg knude her og […]Leave A Comment