Nyt papkasseprojekt

DSC_8309

DSC_8314

Endnu et papkasseprojekt, som jeg viste på Instagram i fredags, hvor Carla havde sin nye ghettoblaster med til legetøjsdag i børnehaven. Carla havde en ide om at lave en rigtig musikafspiller, med rigtige ledninger og en rigtig mikrofon og rigtige knapper. Carla og Far lavede den inden sengetid mens jeg puttede Vigga i nattøjet, så det er altså ikke projekter som behøver at tage ret lang tid. Det er bare med at gribe ideerne og kaste sig ud i det. De to plastikdimser (den ene er en refleks ;) har Carla fundet på gaden, lidt imod vores gode vilje, men argumentet om, at hun skulle “bruge dem til sin Shane”, kunne vi ikke stå for.

4 thoughts on “Nyt papkasseprojekt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *