mad Sweets

Chokolykke

lørdag 11. maj 2013

DSC_7638 DSC_7625DSC_7624

I formiddags bagte Carla og jeg Chokoladeballade efter Anne au Chocolats opskrift. Tanken var, at det skulle være en Mors-dags kage til i morgen, men så længe kunne vi alligevel ikke lade den stå. Så jeg tog en hurtig beslutning og indførte lille Mors-dag ;)

Vi toppede den med en lille klat mascarpone rørt med revet skræl fra en økocitron, lidt flourmelis og vanillekort og så lige et hindbær.

Ifølge Anne skal kagen bages dagen i forvejen, men den smagte alså også ret godt om eftermiddagen, som den var bagt om formiddagen ;) Og heldigvis har vi stadig den anden halvdel til gode til i morgen :)

Måske kan du også lide disse

8 kommentarer

  • Reply Ida lørdag 11. maj 2013 at 17:32

    Den er nemlig rigtig, rigtig god! Sikke I hygger :)

    • Reply Mette tirsdag 14. maj 2013 at 20:53

      Ja, den er virkelig god. Også i flere dage efter, hvis man kan lade den stå så længe ;)

  • Reply Marina / cand.mor lørdag 11. maj 2013 at 19:53

    Det må da heller ikke være nemt at lade den stå til dagen efter! Har selv bananmuffins til at stå nedenunder i køkkenet, men holder stand so far :)

    • Reply Mette tirsdag 14. maj 2013 at 20:54

      Nej, den kan man jo ikke, vel? Men jeg vil nu også mene, at det er meget godt at smage den både friskbagt og dagen derpå. Det er to forskellige oplevelser ;)

  • Reply Signe/ Copenhagen Kiddo søndag 12. maj 2013 at 20:50

    Den ser virkelig god og tæt ud. Hun er altså god til de der opskrifter, hende Anne :D

    • Reply Mette tirsdag 14. maj 2013 at 20:55

      Ja, hun kan det der, hende Choko-Anne ;)

  • Reply Anette Andersen tirsdag 14. maj 2013 at 09:09

    Kagen ser fabelagtig god ud, men det er toppingen jeg hæfter mig ved, den må prøves. Tak for tippet :-)

    • Reply Mette tirsdag 14. maj 2013 at 20:56

      Det var også rigtig godt. Måske en anelse massivt… Jeg tror at jeg vil prøve at røre det op med creme fraise eller flødeskum næste gang. Man kan jo prøve sig lidt frem ;) Og selv tak da :)

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.