Mini ballerina

DSC_6934 DSC_6928 DSC_6942 DSC_6978 DSC_6999

 tylskørt Wheat // ballerinaerne  by Kier // bodyer Noa Noa miniature // strømpebukser Noa Noa miniature

Vigga har fået en drøm af et ballerinaskørt af en af mine yndlingsbloggere. Det er så lækkert og blødt i det fineste pudderfarvede tyl og så er det altså smart, at det har regulerbar elastik i taljen. Sammen med de tøsede strømpebuskerne og ballerinafutterne (som desværre ikke passer til Viggas små buttede fødder) går der ren ballet i den :) Noa Noas stribede bodyer er også en yndlings og de to nye farvekombinationer kunne jeg slet ikke stå for.

Endnu engang tak for skørtet, Heidi :) Vi er helt pjattede med det alle tre. Og utroligt nok, passer det Carla mindst ligeså fint som det passer Vigga :)

2 thoughts on “Mini ballerina

 • Reply Lisbeth // itsfashionbaby.dk fredag 26. april 2013 at 09:24

  Åh jeg ELSKER de strømpebukser – vi bruger dem også i stor stil herhjemme.
  Men sikke dog et fantastisk tylskørt – Fidusen har godt nok allerede 3 i andre varianter, så hun er måske vel udstyret på den front – ehrm :D

  • Reply Mette lørdag 27. april 2013 at 22:04

   Carlas tylskørtsamling vokser også støt og hun vokser tilsyneladende aldrig ud af dem. Samlingen spænder bredt med bl.a. midnatsblå glimmertyl (som hun stadig klemmer sig i str. 86 ;), sølv glimmertyl, pink leotyl og hvide fe skørter ;)
   Det her passer faktisk både Vigga og Carla, hvis du har brug for et argument for at det er en langtidsholdbar investering ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *