Nye rammer

Carlas Cafe har fået nye rammer. Et projekt som har været på tegnebrættet længe og i tankerne endnu længere. Jeg har glædet mig meget til at blive klar med det. Der er stadig nogle små tilretninger som skal gøres, men det må komme hen ad vejen, for nu kan jeg ikke vente længere med at flytte ind :)

Som noget nyt har bloggen fået underkategorier. På den måde skulle det gerne blive mere overskueligt, hvad der ligger i gemmerne fra de sidste års bloggeri. Jeg håber, at I har lyst til at gå på opdagelse i arkiverne. Jeg har i hvert fald hygget mig med at se tilbage på alle de gamle indlæg, mens jeg har siddet og kategoriseret dem ud på de sene nattetimer :)

Jeg har helt sommerfugle i maven over, at vi nu endelig har ”trykket på knappen”. Jeg håber at I kan lide det og lad mig endelig vide, hvis der er noget I savner.

Velkommen til på Carlas Cafe version 2.0!

 

Comments
39 Responses to “Nye rammer”
 1. Camilla C siger:

  Super flot hjemmeside – kan rigtig godt lide det nye look.

  Hvilken platform er det på?

 2. Ann-Christine siger:

  SMUKT! Det er virkelig flot, tillykke med de nye omgivelser :)

 3. Tenna siger:

  Wow Mette- hvor er her blevet flot!

  Tillykke med dine nye fine side;)

 4. Ida siger:

  Ej hvor er her fint og stilrent, Mette! Tillykke med det nye www-hjem. Det er super dejligt med kategorier, det har jeg faktisk sommetider manglet herinde, når jeg har ledt efter et bestemt indlæg.

  • Mette siger:

   1000 tak, Ida. Og i lige måde :) Dejligt at du kan lide katagorierne. Jeg fandt i hvert fald også selv ud af, at der lå ret meget og puttede sig i gemmerne, da jeg gik i gang med at kategorisere indlæggene :)

 5. Malene siger:

  Top lækkert og funktionelt.

 6. Majken siger:

  Fiiint Mette! Tillykke med det nye 2013 look!
  Hvis man skal give lidt kritik, er det lidt besværligt at kommentere, når man skal udfylde felter først..eller er det bare mig?

 7. Sofie siger:

  Hvor er her blevet flot!! Og smart med underkategorierne :) Stort tillykke med det!!

 8. karen siger:

  Hej Mette,
  Hvor ser det bare fint ud:)
  Du er simpelhen så sej til det. Jeg gad godt jeg kunne gøre dig kunsten efter.
  KH Karen

 9. Øglemor siger:

  Waouw! Det ser godt nok lækkert ud!

 10. Inger Marie siger:

  Meget, meget fin og rent! Og så dejligt med underkategorierne – det fungerer rigtigt godt! Tillykke med det, der ligger meget arbejde bag.

  • Mette siger:

   Mange tak, Inger Marie. Ja, der ligger et kæmpe arbejde bag. Og et kæmpe tilløb til i første omgang at få taget hul på det ;) Jeg har heldigvis haft god hjælp. Men det er også en del af forklaringen på, at det har været lidt tyndt med indlæg på det seneste og at jeg ikke har haft ret meget til til min daglige rundtur i blogland ;)

 11. Mette siger:

  Smukke nye rammer til Carlas Café! Følger med på sidelinjen – uden blog – og er meget begejstret for din blog, din evne til at formulere små ting på en smuk og glædesfremkaldende måde! Og så jeg er så betaget af dine fotos. Du kan godt være stolt af dit virtuelle hjem – det er spændende og nu endnu smukkere :)
  Kh Mette

  • Mette siger:

   1000 tak for din dejlige kommentar, Mette! Ind imellem kan jeg godt tænke, om det er lidt overfladisk at bruge så meget tid på at blogge om tøj (mm.). Men når jeg får kommentarer som din, hvor jeg kan mærke at andre har glæde af det jeg laver, så giver det hele mening for mig :) Heldigvis, for jeg elsker jo at lave det og jeg kan slet ikke lade være :) Jeg er rigtig glad for at du har lyst til at følge med :)

 12. Åh Mette hvor er det dog fantastisk smukt!
  Jeg ELSKER det – og jeg synes, det passer helt perfekt til det univers, du gennem årene har fået skabt på din blog.

 13. PetitPodium siger:

  Jaaa…vi er, som Lisbeth skriver, helt vilde med det! Vi elskede i forvejen dit univers, nu elsker vi det ikke mindre! ;) Tillykke med det…

 14. Michala siger:

  Hvor er det bare blevet fint Mette!! Har du selv lavet det hele?? For så ved jeg da hvem jeg skal spørge når jeg skal have hjælp.

  Ha en dejlig dag.

  <3 M

 15. Kira Trust siger:

  Hvor er det bare fantastisk mette!! Lige min stil og faktisk meget ala mit nye design! Er jo selv ved at ændre stil og flytte til WP! Ihh hvor jeg dog glæder mig <3

  Flot, flot, flot!!!

 16. PernilleW siger:

  Meget labert.

  Som altid:)

  Knus

 17. Anne Kristine siger:

  Hold fast hvor er det fint Mette! TIllykke med det nye virtuelle hjem!

 18. Ninna siger:

  WAUW hvor er det flot Mette:-) Stort tillykke med det:-)

Leave A Comment