Pop Cutie

En anden lille ting som jeg faldt for på YouHeShe, var den her pandahalskæde fra smykkemærket med det meget skønne navn, Pop Cutie. Carla elsker pigedims og det er normalt ikke den slags jeg er allermest rundhåndet med, men de her synes jeg er søde.
Jeg tænkte at jeg ville vise den, da der jo nok er nogle som snart skal ud og finde kalender- eller adventsgaver, eller måske bare en lille sød gave til en sød lille pige :)
Med i pakken var der i øvrigt et par af YouHeShe´s egen tatoverninger (som Carla kalder dem). Det er da ret gennemført!

 

8 thoughts on “Pop Cutie

 • Reply Kirsten torsdag 8. november 2012 at 10:08

  JA da :-) Den er virkelig fin … Og jeg har det på samme måde som dig – jeg er heller ikke al for rundhåndet med pige-lir, selvom min pige også E L S K E R den salgs! :) Tak for altid dejlig inspiration! KH K

  • Reply Mette søndag 11. november 2012 at 22:39

   Selv tak :)

 • Reply Maiken torsdag 8. november 2012 at 10:45

  Ingrid kommer jævnligt med kommentaren om at “hun lige skal pynte sig” inden vi skal ud af døren. Så hun tropper gerne op i børnehave med fastelavnsmaske, plastic perlearmbånd, halskæde, hjemmelavet fingerring eller hvad der ellers lige er indenfor rækkevidde. :D

  Panda halskæden er absolut den fineste af smykkerne de har derinde. Og den rammer da lige ned i en 4årigs æstetik. ;)

  • Reply Mette søndag 11. november 2012 at 22:43

   Åh ja, carla vil også meget gerne have både masker, halskæder og armbånd og tylskørter på i børnehave. Halskæder tør vi dog ikke lade hende tage afsted med, for hun er en frygtesløs klatretøs (indsæt bekymret mor-smiley ;)

 • Reply Øglemor torsdag 8. november 2012 at 11:47

  Ha, hvor er den fin, den panda. Og tatoverningerne også (Øglen kalder dem i øvrigt præcist det samme. Spøjst. Men det ER også et langt mærkeligt ord :))

  • Reply Mette søndag 11. november 2012 at 22:51

   Sjovt som de ofte taler ens når de har samme alder. Siger Øglen også diVmanter (diamanter – et meget brugt ord herhjemme ;). Carla har egentlig været rigtig god til at udtale orderne rigtigt, så vi elsker hendes små “upsere” og er vist kommet til at dyrke dem lidt ved at adoptere dem selv. De er så søde :)

 • Reply Signe torsdag 8. november 2012 at 21:19

  Hvor er den bare fin :)

  • Reply Mette søndag 11. november 2012 at 22:43

   Ja, ikke :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *