Norlie udsalg og dåbstøj

kjole Norlie // cardi Norlie // sko Petit by Sofie Schnoor // ankelstrømper Limonade
Jeg har slet ikke haft tid til at blogge på det seneste, men Norlie kører lige nu udsalg med minus 60% på deres webshop og det er næsten for godt til ikke at blive delt :) 
Jeg har shoppet tøj til pigerne til Viggas barnedåb, som vi skal holde om en måned. Vigga kommer desværre ikke til at kunne passe Carlas dåbskjole, men vi har fået lov til at låne kusine Annas. Men det store skrud er jo kun lige på i kirken, så jeg tænker at den her yndige kjole og den fine cardigan bliver perfekt til den lille havefest vi skal holde efter dåben. 
De små “slangeskinds-ballerinaer” købte jeg på udsalg i vinters mens jeg stadig ventede Vigga. De har været gemt i en skuffe (og er vist stadig for store), men her for nyligt opdagede jeg, at vi faktisk har mor-og-datter-ballerinaer :) Det manglede da også bare, når jeg nu endnu ikke er kommet med i Carla og N´s New Balance-klub ;)

Ps. Jeg er endnu ikke nået til at besvare kommentarerne i mit barselsindlæg. Det kommer – det lover jeg! Jeg satser på flere stille aftener med sovende baby fremover. Det gør altså en forskel, når der ellers er fuld knald på hele dagen :)

4 thoughts on “Norlie udsalg og dåbstøj

 • Reply PernilleW onsdag 11. juli 2012 at 21:04

  60%! Hvor lyder det godt:-) Og hvor bliver Vigga da fin! Så må vi håbe, I får lidt sommer og sol til haven den dag.

  Og kan du så se at få dig et par New Balance-sko. De er så rare at have på:-)

  • Reply Mette torsdag 2. august 2012 at 21:30

   Tak for opfordringen med NB :) Den bliver jeg næsten nødt til at følge ;) Jeg ved heller ikke hvordan jeg har kunne undgå at få et par endnu. Måske fordi, at det ikke er lykkedes mig at opstøve dem i de farver som jeg var på udkig efter og så er jeg bare kommet fra det igen.

 • Reply Stinne onsdag 11. juli 2012 at 23:21

  Jeg har også været dér ;) Altså på Norlies webshop….. Alt for fristende! Min Fie har fået nøjagtig den samme fine kjole, cardiganen ejede hun allerede. Er sikker på at Vigga bliver så fin til sin barnedåb, Fie må lige vente med at bruge sin kjole nogle måneder endnu ( købte en str. 80) Storebror fik den fine blazer, som jeg har beundret hele foråret, den skal selvfølgelig bruges (og ikke kun til fest ;) ) Kæmpe hurra for udsalg!!

  Kan læse at du har lige så travlt som vi har her hjemme, det er skam sin kunst at holde skruen i vandet med alle mand hjemme ;)

  • Reply Mette torsdag 2. august 2012 at 21:36

   Hehe, ja jeg bruger også en hel del tankevirksomhed på at udtænke geniale planer for, hvordan vi kan få det hele til at gå op i en højere enhed. Den er i den grad en kunst at balancere med det hele og vi har da også følt os “sat til dørs” (som N betegner det) op til flere gange de sidste fire uger ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *