Soverutiner

Carla fik en ekstra fødselsdagsgave i dag, da hun havde fået en gave der skulle byttes. Jeg kunne ikke lade være med at grine, da hun havde puttet dronningen, kongen og de to prinsesser. Sådan soves der nemlig også ret ofte “her på slottet”:) Men vi klager ikke. Tværtimod, for det er rigtig hyggeligt og dejligt trygt. Og Tornerose & Co ser da egentlig også helt tilpas ud med samsovningen :)

15 thoughts on “Soverutiner

 • Reply Christina tirsdag 12. juni 2012 at 20:12

  Hæhæ – sådan er det også hos os… Og hver gang et barn føler sig tryg og stor nok til egen seng kommer der en baby til – så nu har jeg snart delt seng i følte 100 år, men hyggeligt er det :)

  • Reply Mette tirsdag 12. juni 2012 at 20:39

   Det lyder altså ikke spor dårligt i mine ører :)

 • Reply Vibstjert tirsdag 12. juni 2012 at 20:16

  Put et ekstra barn, som vender den anden vej, i sengen, så er det også os..

  • Reply Mette tirsdag 12. juni 2012 at 20:42

   Hehe, jeg det har jeg vist læst noget om engang. Og var det noget med at jeres seng ikke engang var specielt bred? Vi investerede i en 180 cm, da det blev for trængt med Carla og nu går jeg og drømmer lidt om at lægge endnu 80 cm til ;)

 • Reply Maiken tirsdag 12. juni 2012 at 20:18

  Det er virkelig sjovt som hverdag situationer kan manifesteres i Lego. Den mest interessante puttescene jeg har set er dog med to prinsesser og en hel masse babyer. Hvor hun har det fra ved jeg ikke, men hun kan ikke ankes for at være traditionsbundet. :D

  Og et stort forsinket tillykke med Carla. Det ser ud til at have været en skøn dag. Utroligt at de er så store, dygtige og reflekterende allerede. Det er næsten ikke til at bære for et moderhjerte. :)

  • Reply Mette tirsdag 12. juni 2012 at 20:47

   Hehe, hun er dejlig openminded hende Ingrid ;)

   Og tak :) Det var en dejlig fødselsdagssøndag trods regn, men det skal åbenbart være en tradition på Carlas fødselsdag. Og hun er heldigvis ikke ked af det, for så kan man jo komme ud og hoppe i vandpytter! :)

 • Reply Heidi tirsdag 12. juni 2012 at 21:17

  Skønt :) vi har praktiseret samsovning siden første dag i Italien (også tidligere af og til men ikke så fast) I går sov de hele natten på deres værelser, det var nu også ok. Men jeg hører også til dem der synes det er meget meget hyggeligt :)
  Jeg kan ikke huske om jeg har fået sagt tillykke med Carla, jeg har tænkt det, men uanset, så tillykke med den store dejlige pige :)

  • Reply Mette tirsdag 12. juni 2012 at 22:08

   Det er meget, meget hyggeligt og vi nyder det mens de gider. Men de nætter hvor de sover i deres egen senge er nu også rare ind imellem :) Jeg må nok hellere lige pointere, at vi (endnu) ikke har begge pigerne sovende i sengen samtidig. Det er vist ikke helt sikkerthedsmæssigt forsvarligt endnu…

   Tak for lykkeønskningen :)

 • Reply PernilleW onsdag 13. juni 2012 at 07:12

  Kære Mette – tusind gange (forsinket) tillykke med Carla:-) Håber I havde en skøn dag!

  Og hvor ser det hyggeligt ud:-) Det ligner også vores nætter ganske godt – specielt hvis man kan få den ene prinsesse til at rotere et par gange undervejs…

  Og p.s. Det kan varmt anbefales at tilføje et ekstra modul til dobbeltsengen!!;-)

  • Reply Mette onsdag 13. juni 2012 at 20:33

   Tak, Pernille :) Ja, det er fristende med et ekstra modul. Hvis vi havde pladsen til det, tror jeg også at vi gjorde det. Jeg synes at det er så fedt at høre, at der rent faktisk er nogen som er gået all the way :)

 • Reply Pixi onsdag 13. juni 2012 at 07:38

  Some ene kvinde i sengen med mand, tumling og babydreng i maven føler jeg mig næsten smigret. Andre gange sætter jeg pris på vores king size sofa eller gæsteværelse. Men som jeg skriver i dagens indlæg, så holder man jo også forfærdeligt meget af sit liv, som det er, med børn, kaos og kærlighed.

  • Reply Mette onsdag 13. juni 2012 at 20:35

   Hehe, ja det kan være godt med alternativer ind imellem når pladsen bliver for trang. Ikke mindst når man også har en mave at tage hensyn til :)

 • Reply Bakgaard & Co torsdag 14. juni 2012 at 22:32

  Hvor sødt:) Og ja fantastisk hyggeligt, det er med at nyde det så lang tid de gider ligge sammen med os:)

  • Reply Mette mandag 18. juni 2012 at 21:37

   Jeg er fuldstændig enig :)

 • Reply Lego leg : Carlas Café søndag 7. april 2013 at 23:10

  […] trygt og rart. Vores soverutiner har i øvrigt også været afsløret af Carlas leg med Duplo her :). Nå men, efter at vi havde siddet og talt om hvordan sengen kunne udformes, gik Carla i gang […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *