Ikke kategoriseret

Sommer drømme

fredag 13. april 2012
kjole Wood Wood // solbriller Super // bikini Rabens saloner // hat Iverni
Sådan en graviditet giver tilsyneladende store “huller” i garderoben. Eller i hvert fald trang til fornyelse… Så jeg forsøger at kortlægge hullerne, så jeg kan planlægge køb og ønsker :)
Nu er det på ingen måder fordi, at jeg har travlt med at komme i bikini igen. Og da slet ikke sådan en lille trekants-én ;) Men ih, hvor er den altså bare pæn! Til gengæld er jeg sikker på, at en hat og et par funky solbriller vil gøre sig godt når sommeren skal nydes på barsel. Og den skønne kjole er simpelhen et musthave!

 

Måske kan du også lide disse

6 Comments

 • Reply Fru Schou fredag 13. april 2012 at 08:53

  Det der er også min esommerdrømme:-) SÅ smuk kjole! Men den der trekantsbikini, det kommer altså aldrig til at ske for mig igen!!

  • Reply Mette mandag 16. april 2012 at 19:33

   Hehe :) Nej, jeg må nok også erkende, at jeg har mere fornøjelse ved at nyde den på billedet end jeg ville have ved at tage den på ;) Men jeg synes godt nok at den er flot :)

 • Reply ana {bluebirdkisses} fredag 13. april 2012 at 15:18

  i adore that dress

  • Reply Mette mandag 16. april 2012 at 19:35

   Me too! Perfect for hot summer days and for the beach :)

 • Reply søslerier mandag 16. april 2012 at 12:13

  Suuk ja, nyt tøj er tiltrængt efter endnu en fødsel. Jeg må følge trop og straks gå igang med at planlægge indkøb -eller blot gå igang med at shoppe?!? ;) net, kære internet! Nyd dagen :)

 • Reply Mette mandag 16. april 2012 at 19:39

  Ja, egentlig underligt at det kan være så tiltrængt, eftersom at jeg jo ikke var synligt gravid sidste sommer… Og ja, vældig praktisk at kunne planlægge OG gøre sine investeringer på nettet :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.