Little New Year girl

cardi Zara // jakke Pale Cloud // kjole Little Paul & Joe // strutskørt Marmar // pallietnederdel … // leggins Marmar // glimmer sneakers Zara // ballerinaer Sofie Shnoor // ankelstøvler Sofie Schnoor
Lidt nytårsinspiration til de små glimmer-glade piger. Flere af tingene er at finde på udsalg hos Zara, Pipsqueak, WeLoveDesign og Pale Cloud.
Herhjemme har vi hverken styr på nytårsoutfits eller menuen, så vi ved vist godt hvad dagen i morgen kommer til at gå med. Men jeg regner nu ikke med, at vi kommer til at bruge en hel masse krudt på tøjet i år. Hvis jeg havde fået øje på guldstrutskørtet lidt tidligere, tror jeg at det var kommet under juletræet til Carla. Det er ser virkelig fint ud! Mine egen muligheder for at skeje ud er lidt begrænsede i år, så jeg satser på at maven kan gøre det ud for den bærende accessorie :)
Sidst jeg tilbragte nytårsaften som gravid gik det nu ganske fint og jeg holdt ud det meste af natten (da natmaden lod vente på sig ;) og afsluttede natten med at sprinte efter en taxa i stilletter. Meen, med termin i juni var jeg også knap så langt henne som jeg er nu, så jeg gør nok klogt i at afholde mig fra stilet-løb i år :)

4 thoughts on “Little New Year girl

 • Reply Anne torsdag 29. december 2011 at 23:22

  Hvem der bare var … øhh… 23 år yngre?? ;)

  KH

 • Reply Mette torsdag 29. december 2011 at 23:39

  Hahaha! Ja, bare sådan en 23-26 år, ikke ;)

 • Reply Jeanett Kaare fredag 30. december 2011 at 16:45

  Ha ha. Heldigvis kommer der masser af andre fester der er mindst ligeså gode som nytårsaften. Vi har planlagt vores. Kun manden og jeg. Og ja så de 3 børn 1,0,0 år! Tænkte vi ville hygge os bedst hjemme. Mad bestilt i dag! Tjek villa vest ud. De laver 2 go! Det er en fest. Uden sved! Love it! Godt nytår til dig! Ps ikke fordi jeg ikke vandt i din pakkekalender men hvor er det fedt alle dine hverdagstanker er tilbage;) det er verdensklasse!

 • Reply Mette mandag 2. januar 2012 at 17:06

  Hej Jeanett. Det lyder altså også dejligt med en hjemme-nytårsaften. Jeg tjekkede lige Villa Vest ud, -mmm det lød lækkert! Men N kom på benene d. 31. og vi var heldige at et vennepar lavede en lækker menu til os :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *