Hvid konfekt

Jeg trænger efterhånden til også at blogge om lidt andet end konkurrencer… Konfekt for eksempel ;) Her er mine seneste to favoritter:

Kaffe-Baileys snebolde bestående af marcipan æltet med alt det espresso og Bailey det kan suge (sådan noget kan der godt gå lidt sport i for en afholdende gravid ;) Trillet til kugler, dyppet i hvid chokolade og trillet i kokos.

Lakridskonfekten er inspireret af en opskrift fra Bülov Lakrids og består af ca. 125 g marcipan æltet med en tsk. rålakrids fra Bülov (som er helt anderledes end for eksempel lakridsrodspulveret fra Urtekram) og en lille tsk. sød lakridssirup, også fra Bülow. Trillet til kugler, dyppet i hvid chokolade og drysset med rålakridspulver.

Umm, de er gode! Jeg bliver nødt til at lave en omgang mere inden jul :)

 

14 thoughts on “Hvid konfekt

  • Reply Jeanette Hegaard Hansen fredag 16. december 2011 at 05:53

    Det ser lækkert ud :)
    Hvad er forskellen på de to lakridspulvre? Jeg har selv købt Johan Bulows, men har aldrig prøvet den anden….
    Jeg leger lige kopimaskine og prøver din lakridskonfekt :)

  • Reply Anne fredag 16. december 2011 at 07:55

    Jeg lavede også hvid konfekt for nogle dage siden med bailey i:) Jeg tror dog, at jeg skulle have æltet noget mere i, for smagen var ikke så tydelig. Men de var gode!

  • Reply Anne fredag 16. december 2011 at 08:35

    Kaffe og sprut i en og samme kugle… og så tilmed med hvidt overtræk. Så bliver det vidst ikke bedre!

  • Reply Camilla (Fru Millas Cupcakes) fredag 16. december 2011 at 09:42

    Har også selv lavet Bailey kugler, men de med lakrids må jeg helt bestemt prøve.

  • Reply Maria fredag 16. december 2011 at 09:46

    Jeg har købt ind til at lave konfekt ala’ Carlas Café i weekenden, som bla. skal bruges som julegave til olderne (sammen med et billede af ungerne selvfølgelig) Tak for inspiration, glæder mig til at smage lidt på sagerne selv. Rigtig go’ weekend.

  • Reply Julia Hausfrau fredag 16. december 2011 at 09:49

    Mmmhhh, bailey og kaffe. Det må prøves. Jeg kan også anbefale cointreau i marcipanen. Mums!

  • Reply guld.log fredag 16. december 2011 at 10:01

    Nuuij, mine tænder løber i vand!! Hvor ser det bare top lækkert ud:-) Uhhmmm

  • Reply ohhhappy fredag 16. december 2011 at 16:49

    Hvor lyder det bare lækkert! Tror jeg vil prøve kaffe-baileys-sneboldene inden jul, er nemlig også “afholdende gravid”, og det lyder altså meget fristende med noget Baileys-duft ;)…

  • Reply Sally fredag 16. december 2011 at 16:50

    Uhh lakridskonfekten du beskriver får da tænderne til at løbe i vand:)

  • Reply Ann-Christine fredag 16. december 2011 at 17:23

    Hvor sjovt, jeg har lige skrevet et indlæg med link til dit sidste baileys konfekt indlæg. Dejlig, dejlig inspiration :)
    Dem med lakridser lyder ret fantastiske også

  • Reply Mettes Mad m.m. fredag 16. december 2011 at 18:06

    Det ser super smukt ud. Jeg har linket til dig fra min blog med en opskrift:)

  • Reply Maiken fredag 16. december 2011 at 21:41

    Pokkers at jeg bare ikke er særlig vild med marcipan for det lyder usædvanlig lækkert!

  • Reply Karina mandag 19. december 2011 at 10:53

    Aj suk, hvor lyder det bare godt…især det med lakrids…altså hvad er det lige der sker af himmelske ting når lakrids blandes med andet sødt? Jeg svæver:-)

  • Reply Grafiske Finurligheder tirsdag 20. december 2011 at 11:12

    hmmm hvor ser det bare lækkert ud… jeg eksperimenterer også rigtig meget med Johan Bülows opskrifter herhjemme…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *